top of page
Serenity field in Zagreb.jpg.jpg.jpg

Radionica
Unutarnja Oaza


~*~

... podrška u održavanju stanja unutarnjeg mira, pozitivnog stava i optimizma....
 

Zone oaze
~*~
~ Zona unutarnjeg mira ~
~ Zona nove priče ~
~ Zona pozitivnih aspekata ~
~ Zona protočnosti kreativnosti / pokretljivost / fleksibilnosti

 

Za one koji duboko u sebi osjećaju, znaju da je njihov život (kao i život svakog drugog bića) jedinstvena priča koju samo oni mogu oblikovati, mijenjati, živjeti, a ovakvu vrstu podrške koriste tek kao jednu od mogućih "oaza" koje im omogućuju različite načine podrške da održavaju svjesnost o vlastitoj unutarnjoj Oazi na putu napredovanja od jednog do drugog cilja, na putovanju kroz život... 

 

Za one koji vole da putovanje bude što ugodnije: da se odmori, osvježi i nahrani energijom koja je u skladu s osjećajem željenog cilja.

Za one koji već iz iskustva znaju da samo oni sami imaju odgovore na sva osobna životna pitanja i da do njih najbolje dolaze kad su u stanju smirenosti.

Za one koji uživaju ka različitim ciljevima tijekom života koračati što smireniji i sa što više zadovoljstva na svakoj etapi, koliko god se okolnosti činile izazovne.

Za one kojima je putovanje prema cilju jednako važno kao i cilj (ako ne i važnije).

 

Za one koji već imaju iskustvo spoznaje da su određeni ciljevi ponekad tek okvirne ideje temeljene na određenim uvjerenjima,(ponekad čak i nesvjesno kopirane od drugih) i da donose očekivano ispunjenje tek ako je i put do njih, općeniti narativ namjere, bio ispunjen zadovoljstvom, osjećajem osobnog rasta i u skladu s osobnim vrijednostima (koje se očekuju i na samom cilju).

 

~*~

 

Za one neke kojima je sve prethodno navedeno izjednačeno s pojmovima ka što su “prevencija i otpuštanje posljedica stresa”, “nešto za sebe”, “lakše definiranje osobnih preferenci”, i/ili: “obnova energije / “alignment/centriranje”, i/ili: “hranjenje inspirativnim pričama, učvršćivanje pozitivnih stavova, uvjerenja... “, i/ili: “podizanje vibracije”, i/ili: “isprobavanje novih kuteva gledanja na određene okolnosti da bi se bolje i efikasnije nosili s njima”, i/ili “Innergym and Spa time” i/ili tek jednostavno: “opuštanje, mir, resetiranje...”.

#Sunday . Practicing #allowing .jpg
bottom of page